duminică, 22 ianuarie 2012

Sony KDL32EX720BAEP


Sony KDL32EX720BAEP ofera imagini Full HD clare pentru TV, filme si jocuri in 2D si 3D. Pregatiti-va pentru cel mai bun continut de pe Web si apeluri Skype™ gratuite. Puteti chiar sa economisiti energie si sa va faceti viata mai usoara cu functiile inteligente.

Beneficiati de calitate Full HD realista in 2D si 3D. Obtineti o perspectiva fluida asupra evenimentelor sportive si filmelor cu actiune rapida cu Motionflow XR 200. Bucurati-va de o imagine cu contrast ridicat pe un ecran LED subtire. Fiecare pixel al imaginii dvs. 2D si 3D este imbunatatit cu tehnologia noastra unica de imagine.
Efectuati apeluri video gratuite, in detalii clare pe televizorul dvs., cu Skype. Inregistrati emisiunea pe care este posibil sa o pierdeti direct pe hard disk prin USB. Puteti chiar lega un smartphone la televizorul dvs. pentru a afla detalii despre programul TV pe care il urmariti.

Televizoarele 3D BRAVIA functioneaza prin utilizarea unui transmitator infrarosu care trimite imagini catre ochelarii Active Shutter. Intensitatea ridicata a semnalului infrarosu de la un televizor 3D Sony va permite sa vizionati dintr-un unghi larg. Nu este nevoie sa va certati cine sa stea in fata televizorului sau sa stati inghesuiti pentru a va cufunda in experienta 3D.
Verificati pretul pentru TV Sony 3D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu